Ποιοι Είμαστε

Το κατάστημά μας ιδρύθηκε το 1986 με έδρα τον Ταύρο και έως σήμερα δραστηριοποιείται επιτυχώς στο χώρο των ελαστικών, ζαντών και υπηρεσιών service σε αυτοκίνητα και κάθε τύπου μηχανές.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδώ και 30 χρόνια κατέχει σημαντική και πολυδιάστατη θέση στην αγορά των ελαστικών προσφέροντας στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τόσο η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων όσο και η κατοχύρωση ανταγωνιστικών τιμών συντελούν στη δημιουργία σχέσης σεβασμού και αξιοπιστίας με τους πελάτες της. Όλα αυτά κατατάσσουν το κατάστημα μας στις υψηλές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Shortcode Image

Η πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της επιχείρησης και η στήριξη του κόσμου, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός δεύτερου καταστήματος με έδρα τον Ωρωπό Αττικής. Ξεκινώντας το 1999 την πορεία του στον τομέα των ελαστικών, κατάφερε επάξια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να αναδειχθεί σε ισχυρή δύναμη στην αγορά της ευρύτερης περιοχής .

Κοινό σημείο αναφοράς και των δύο καταστημάτων αποτελεί η βέλτιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μέσα από τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ύστερα από την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μέσω αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να περιηγηθείτε και να διαλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το 4×4 και το επαγγελματικό σας όχημα.

Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ευρεία ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων εταιρειών, όπως Michelin, Kleber, BFGoodrich, Kormoran, Continental, Barum, Goodyear, Bridgestone και πολλές ακόμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και στη συνεχή αναζήτηση τρόπων βελτίωσης των υπηρεσιών μας, ενθαρρύνοντας τις προτάσεις σας και ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Σας περιμένουμε, μένοντας συνεπείς στην οικογενειακή παράδοση!

Shortcode Image