Τρόποι Πληρωμής

Η παραγγελία σας μπορεί να εξοφληθεί με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα χρήματα που θα φθάσουν στον τραπεζικό λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ακριβώς το ποσό που αναγράφετε στο τέλος της παραγγελίας σας χωρίς επιβαρύνσεις. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει με Web Banking, επιλέξτε οτι ο Αποστολέας επιβαρύνεται τα έξοδα. Μόλις γίνει η κατάθεση επικοινωνήστε μαζί μας ώστε η παραγγελία σας να δρομολογηθεί.

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR 5801 1027 1000 0027 1751 14266

Alpha Bank
IBAN: GR 8301 4063 8063 8002 1010 34243

 

Σε κάποιο από τα καταστήματα μας
Μπορείτε να πληρώσετε σε ένα από τα καταστήματα μας και να παραλάβετε την παραγγελία σας. Έτσι, αν η παραγγελία σας αφορά ελαστικά, θα κάνετε και χρήση της προσφοράς μας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

Μεταφορική Εταιρεία
Αν βρίσκετε εκτός Αττικής θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία. Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδόσουμε τα προϊόντα στην έδρα της μεταφορικής και η παράδοση γίνεται κατόπιν συννενόησης της μεταφορικής και του πελάτη. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και δεν συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό ποσό της παραγγελίας. Το κόστος της μεταφοράς θα το πληρώσετε στον μεταφορέα κατά την παραλαβή. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα της αποστολής.

 

Παραλαβή από κάποιο από τα καταστήματα μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από ένα από τα καταστήματα μας. Έτσι, αν η παραγγελία σας αφορά ελαστικά, θα κάνετε και χρήση της προσφοράς μας.